Τετάρτη 7 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

Δήμος Ελευσίνας

Δήμαρχος Γιώργος Αμπατζόγλου

Η δημοτική αρχή στηρίχτηκε από το ΣΥΝ αλλά και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές του Οκτώβρη κατεβαίνουν εκ νέου μαζί. Η πολιτική που ακολουθήθηκε δεν ξεστράτισε στο παραμικρό από το αντιλαϊκό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με φόρους, ελαστικές εργασιακές σχέσεις και μπόλικες συμπράξεις με εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου, τους οποίους μάλιστα έχει αναγάγει και σε... «ευεργέτες» της περιοχής.

  • Εφάρμοσε κάθε μορφή ελαστικών σχέσεων εργασίας. Ενώ ο εσωτερικός οργανισμός του δήμου προβλέπει 480 εργαζόμενους, σήμερα ο δήμος έχει μόλις 180 και οι υπόλοιπες θέσεις καλύπτονται με συμβασιούχους, προγράμματα και εργολάβους.
  • Προχώρησε σε αυξήσεις των δημοτικών τελών και των ανάλογων φόρων κάθε χρόνο με τη δικαιολογία ότι είναι μέσα στα πλαίσια του πληθωρισμού. Ειδικότερα για φέτος αύξησε τα τέλη και τους φόρους κατά 3,6%.
  • Εχει ζητήσει να ιδρυθεί Δημοτική Αστυνομία.
  • Συμπράττει με εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου στην περιοχή για το ξεπούλημα της παράκτιας ζώνης της Ελευσίνας.
  • Οι υπηρεσίες του Πολιτιστικού Κέντρου που ήταν δωρεάν για τα παιδιά, σήμερα κοστίζουν 100 ευρώ το χρόνο.
  • Τα ρυμοτομικά σχέδια που κατατέθηκαν από το δήμο διαμορφώνονται έτσι που να εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα και τα κέρδη τους π.χ. παράκτια ζώνη, παλιά εργοστάσια Κρόνου κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ