Πέμπτη 8 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Τηλε-τρομοκρατία

Με το νέο «τηλεοπτικό θρίλερ» που μεταδίδεται από τη Βέροια σε αλλεπάλληλες συνδέσεις, προσφέροντας ανήλικους μαθητές θυσία στο βωμό της τηλεθέασης, ασχολήθηκε στη χτεσινή του συνεδρίαση το Εποπτικό Οργανο Δεοντολογίας (ΕΟΔ).

«Ορισμένοι τηλεπαρουσιαστές και ρεπόρτερς, επιτελικοί τηλεοπτικοί εγκέφαλοι και παραθυράτοι "μαϊντανοί", προκαλούν περιέργεια και σπέρνουν φόβο και τρόμο σε μικρούς και μεγάλους, με αφορμή ένα και μόνο τραγικό περιστατικό, το οποίο προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστο», τονίζει το ΕΟΔ σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι «με τις υπερβολές αυτές προβαίνουν στο βιασμό της προσωπικότητας και τραυματίζουν τον ψυχισμό των παιδιών και τρομοκρατούν την κοινωνία».

Τις αστυνομικές ανακρίσεις - αναφέρει η ανακοίνωση - μικρών παιδιών ακολουθούν αλλεπάλληλες τηλεοπτικές συνδέσεις και έντυπες αναφορές. «Το θέμα "διανθίζεται" με εξιστορήσεις για τις δραστηριότητες "παιδικών συμμοριών" και άλλα κατορθώματα που γενικεύουν ένα συμβάν, πληγώνοντας καίρια όλα τα μικρά παιδιά», συμπληρώνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ