Παρασκευή 16 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης

Αισιόδοξο μήνυμα στήριξης των αγωνιστικών ριζοσπαστικών συνδυασμών, που στηρίζονται - στο πλαίσιο της πανελλαδικής συνεργασίας - από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών για τις τοπικές εκλογές, έστειλε η προχτεσινή μεγάλη συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Μαγνησίας, στο Δημαρχείο Βόλου, όπου παρουσιάστηκε η εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν 26 ονόματα υποψηφίων του ψηφοδελτίου της ΝΑΣ, ανάμεσά τους εργαζόμενοι, αγρότες, επιστήμονες, γυναίκες και άλλοι αγωνιστές, πρωτοπόροι στο μαζικό λαϊκό κίνημα.

Την εκλογική διακήρυξη παρουσίασε ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης και επικεφαλής της ΝΑΣ, ο οποίος αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνει ο λαός της Μαγνησίας, τόνισε ότι «δέχεται μια ανελέητη επίθεση σε όλα τα επίπεδα της ζωής του από τις αντιλαϊκές πολιτικές των έως τώρα κυβερνήσεων», ενώ αναφέρθηκε στις διαβόητες υποσχέσεις περί περιφερειακής ανάπτυξης των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στις τεράστιες ευθύνες των αιρετών νομαρχών στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, που επένδυσαν και επενδύουν σ' αυτές ψηφοθηρικά, για ν' αναρριχηθούν στην εξουσία.

Και υπογραμμίζοντας την ανάγκη οι εργαζόμενοι, ο λαός μαζί με αιρετούς που αντιστέκονται, να συγκροτήσουν ένα μέτωπο λαϊκό, να διεκδικήσουν μιαν άλλη πολιτική και μιαν άλλη εξουσία, επισήμανε ότι «η απάντηση στην κοινή πολιτική των δήθεν ακομμάτιστων και "αυτοδιοικητικών" ψηφοδελτίων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ στη Νομαρχία Μαγνησίας είναι η ενίσχυση της ΝΑΣ. Οσοι περισσότεροι κομμουνιστές, αγωνιστές, ριζοσπάστες και αριστεροί νομαρχιακοί σύμβουλοι αναδειχτούν, τόσα περισσότερα μέσα θα αποκτήσει ο λαός της Μαγνησίας στην πάλη του για σταθερή και μόνιμη δουλιά, για εισοδήματα και συντάξεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες, για δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία, για κοινωνική πολιτική δωρεάν για όλους».

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου Αντ. Παππάς, Νέας Ιωνίας Β. Λινάρδος και Ιωλκού Αντ. Βαΐτσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ