Σάββατο 17 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Πολιτιστικές διαδρομές

Ρότζερ Γουότερς
Ρότζερ Γουότερς
Η Φιλαρμονική της Νοτιοδυτικής Γερμανίας δίνει συναυλία σήμερα στο Ηρώδειο, με μαέστρο τον Βασίλη Χριστόπουλο και σολίστ την βιολονίστα Βικτόρια Μούλοβα. Ερμηνεύει έργα Βέμπερ, Μπετόβεν, Σούμαν.

  • Στο «Θέατρο Βράχων» Βύρωνα σήμερα εμφανίζονται ο Καταλανός συνθέτης - τραγουδιστής Miquel Gil, η Σαβίνα Γιαννάτου και οι «Primavera En Salonico», στο πλαίσιο της μεσογειακής μουσικής συνάντησης «Μάρε Νόστρουμ».
  • Αφιερωμένο στο τραγούδι είναι το πρόγραμμα του Βασίλη Βασιλάτου και της ομάδας «Ιστορίες για Κρουστά», σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3).
  • Στο «Θέατρο Πέτρας», σήμερα (8.30μ.μ.) πραγματοποιείται συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης. Είσοδος ελεύθερη.
  • Ο Ρότζερ Γουότερς, κύριος συνθέτης των «Πινκ Φλόιντ», δίνει αύριο συναυλία, στο «Terra Vibe», στη Μαλακάσα, αποκαλύπτοντάς μας τη... μαγική πλευρά του φεγγαριού. Παρουσιάζει κομμάτια του συγκροτήματος, δικά του και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θρυλικό «Dark Side of the Moon», μέσα από ένα τρίωρο οπτικοακουστικό υπερθέαμα.
  • Αφιερωμένη στον Μιχάλη Κακογιάννη είναι η εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα (9μ.μ.), στο Μέγαρο Μουσικής. Θα προβληθούν αποσπάσματα της κινηματογραφικής τριλογίας του «Ιφιγένεια - Τρωάδες - Ηλέκτρα». Παρουσιάζει η Κάτια Δανδουλάκη. Ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας (είσοδος ελεύθερη, μετά από κράτηση θέσεων).
  • Ρεσιτάλ βιολιού του Χρήστου Κολοβού, τη Δευτέρα (9μ.μ.), στο Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης και Β. Γεωργίου B΄ 17-19). Συμπράττει ο πιανίστας Τίτος Γκουβέλης. Θ' ακουστούν έργα Σούμπερτ, Ντβόρακ, Φρανκ και Ντίνου Κωνσταντινίδη. Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ