Πέμπτη 22 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αύριο ανοίγει η αυλαία

Στο Αλσος Περιστερίου, αύριο στις 10 το βράδυ, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

Το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή και μεθαύριο, Σάββατο στο Αλσος Περιστερίου, με κεντρικό θέμα: «Η μόρφωση δεν είναι εμπόρευμα είναι δικαίωμα». Αύριο, στις 10 το βράδυ, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μεθαύριο, στις 10 το βράδυ, θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ.

Θα δοθούν συναυλίες από συγκροτήματα 40 σχολείων της Αθήνας, ενώ αύριο θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ο Ανθρωπος αυτός ο γίγας», θα ακολουθήσει συζήτηση για τη μουσική και τον πολιτισμό, όπου θα συμμετάσχει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και θα προβληθεί η ταινία «Ημερολόγια Μοτοσικλέτας». Μεθαύριο, θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και τους αγώνες του μαθητικού κινήματος, αφιέρωμα στα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, συναυλία από τους «Τοξικά απόβλητα» και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η είσοδος και για τις δύο μέρες του Φεστιβάλ είναι 5 ευρώ.

Επίσης μαθητικά φεστιβάλ πραγματοποιεί η ΚΝΕ:

  • Στα Γιάννενα, αύριο, Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μαβίλη, με θέμα: «Στον αγώνα της μόρφωσης και της ζωής».
  • Στα Χανιά, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, αύριο στις 7 το απόγευμα.
  • Στο Ηράκλειο, στη Λότζια (Δημαρχείο), μεθαύριο, Σάββατο στις 8 το βράδυ.
  • Στην Κοζάνη, την Κυριακή 25 Ιούνη στις 8 μ.μ. στην πλατεία της πόλης, με θέμα: «Η μόρφωση είναι δικαίωμα όχι εμπόρευμα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ