Τετάρτη 19 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΙΕΘΝΗ
Οικονομική βοήθεια από την ΕΕΔΥΕ

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα και όλους τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους με οικονομική βοήθεια προς τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου που δοκιμάζονται σκληρά από την ιμπεριαλιστική ισραηλινή βαρβαρότητα με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Γι' αυτό το σκοπό η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ. Τα χρήματα για την οικονομική βοήθεια μπορούν να κατατίθενται στην Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού 122/634535-29.

Η ΕΕΔΥΕ απέστειλε επιστολή συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε δύο Παλαιστινιακές οργανώσεις - το Παλαιστινιακό Κέντρο για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη και το Παλαιστινιακό Κέντρο για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία - αλλά και στην Επιτροπή Ειρήνης Λιβάνου, όπου εκφράζει την «οργή και τη λύπη της για τα εγκλήματα που διαπράττει το βάρβαρο καθεστώς κατοχής και ο στρατός του ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό» και τονίζει πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος «στην οργάνωση της έμπρακτης αλληλεγγύης με το φιλειρηνικό λαό της Παλαιστίνης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ