Σάββατο 5 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 8.30 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολυτάκου στη Σκάλα Λακωνίας, για να τιμήσουν τα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
  • Το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με το Δήμο Μυθήμνης πραγματοποιούν σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου στις 10.30 το πρωί εκδήλωση στη Σήραγγα, όπου τμήμα του ΕΛΑΣ εκτόπισε ομάδα γερμανικών αυτοκινήτων.
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργανώνει την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί στις Καρούτες το παράρτημα Φωκίδας της ΠΕΑΕΑ. Εκείνη τη μέρα θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 10.00 το πρωί από την παλιά Πυροσβεστική.
  • Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα και τους ντόπιους συνεργάτες τους την περίοδο 1941-1944, διοργανώνει το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Πτολεμαΐδας την Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Πολύκεντρο (λαϊκή αγορά) της πόλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ