Σάββατο 5 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου
  • Στις 9.00 π.μ. ο Χρ. Θεοδωρακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Πανηγυρίστρας Μεσσήνης.
  • Στις 12.00 το μεσημέρι ο Φ. Ρηγανάκος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει σε πολυκαταστήματα της Καλαμάτας.
  • Στις 7.00 μ.μ. ο Μπ. Χαραλαμπόπουλος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα, ο Δ. Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης Μεσσηνίας, στο Πετρίτσι και ομιλία στο Χατζή, η Σ. Αποστολοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Μεθώνης, στη Λαχανάδα και ο Αγγ. Καλογερόπουλος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Μεσσηνίας, στο Μαγγανιακό και ομιλία στην Ελληνοεκκλησιά Ανδρούσας.
Κυριακή, 6 Αυγούστου
  • Στις 9.30 π.μ. ο Χρ. Θεοδωρακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης θα περιοδεύσει στο Συνοικισμό και την Παλιά Βρύση και ο Ν. Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας στο ξυλουργικό εργοστάσιο στην Αρτεμισία.
  • Στις 7.00 μ.μ. ο Ν. Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αγία Τριάδα (νέες εργατικές κατοικίες).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ