Τρίτη 8 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Να σταματήσει τώρα η δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ

Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA:

«Πρόκειται για ένα απαράδεκτο κείμενο το οποίο δικαιώνει τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά του λαού του Λιβάνου και της Παλαιστίνης. Το ΚΚΕ καλεί την ελληνική κυβέρνηση να μη συνεχίσει και να μην ψηφίσει αυτό το κείμενο, το οποίο καταδικάζει τους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης. Καλεί τον ελληνικό λαό να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης και να καταδικάσει τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών.

Ολοι αύριο (σ.σ. σήμερα) στην Ακρόπολη, αλλά και στις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα με αφορμή τη "μαύρη" επέτειο του Ναγκασάκι και της Χιροσίμα. Τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του Ισραήλ είναι διαχρονικά και ο λαός πρέπει να καταδικάσει αυτά τα εγκλήματα και να ζητήσει να σταματήσει τώρα η δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ και να αποχωρήσει τώρα το Ισραήλ από τα εδάφη τα οποία κατέχει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ