Σάββατο 12 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΡΑΧΩΡΑ
Παρουσίαση ψηφοδελτίου

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης»(ΑΔΚ) Λουτρακίου - Περαχώρας παρουσιάστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο, Αντώνη Περόνη πριν από μερικές μέρες σε εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και η υποψήφια νομάρχης της ΝΑΣ, Ειρήνη Αρμενάκα - Ακαρέπη, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης» Κορίνθου, Τάκης Αλωνιστιώτης.

Στην ομιλία του ο Α. Περόνης, αναφέρθηκε στην «υποβάθμιση και καταστροφή της φυσικής ομορφιάς και των φυσικών πόρων, που έχει υποστεί το Λουτράκι, χάρη σε μια τουριστική ανάπτυξη, που έχει στο επίκεντρό της τα κέρδη των εργολάβων και του Καζίνο».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΑΔΚ, «η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι δήμαρχοί τους, αλλά και οι ανεξάρτητοι τάχα δημοτικοί συνδυασμοί, μαζί με τους επιχειρηματίες, τους εργολάβους και τους κεφαλαιούχους είναι υπεύθυνοι για τη μετατροπή του Λουτρακίου σε μία πόλη νευρωτική και αφιλόξενη», ενώ οι εργαζόμενοι του δήμου για να επιβιώσουν αναγκάζονται να ξεπουλούν τις πατρικές τους περιουσίες.

Ο Α. Περόνης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και η Κομμουνιστική Ανανέωση, στο οποίο συμμετέχουν οι: ΑΓΓΕΛΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΑΡΗΣ, καθηγητής μαθηματικών, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, αρχιτέκτονας - μηχανικός, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, βιομηχανικός εργάτης, ΓΚΙΩΝΗ ΜΙΡΑΝΙΑ, χειροτέχνης, ΔΟΣΧΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, αγρότης, ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, έμπορος και γραμματέας Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, ΘΩΔΗ ΜΑΡΙΚΑ, ιδιωτική υπάλληλος, ΘΩΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, επαγγελματίας, ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, συνταξιούχος οικοδόμος, ΝΟΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, μαρμαροκατασκευές, ΠΑΠΠΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ξενοδοχοϋπάλληλος, ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ ΝΤΙΝΟΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, μικροεπαγγελματίας, ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ, γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λουτρακίου - Περαχώρας, ΤΣΑΜΑΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, συνταξιούχος αντιστασιακός, ΦΟΡΤΗ ΓΙΩΤΑ, γεωπόνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ