Σάββατο 19 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται το μπαράζ των πυρκαγιών

Σε εξέλιξη ήταν μέχρι αργά χτες το απόγευμα πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε θαμνότοπο στον Εξαρχο Αταλάντης. Στον τόπο επιχειρούσαν 21 πυροσβέστες με εφτά οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων και δυο αεροσκάφη. Η φωτιά ελέγχθηκε το βράδυ.

Υπό έλεγχο ήταν οι δασικές πυρκαγιές στον Σελά Μεσσηνίας, όπου επιχειρούσαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και δυο αεροπλάνα, όπως και στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας, όπου το έργο της κατάσβεσης είχαν αναλάβει εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα και δυο αεροπλάνα. Παράλληλα, από νωρίς το πρωί είχε ελεγχθεί η φωτιά στον Αγαλά Ζακύνθου.

Με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας χαρακτηρίζει ως περιοχές υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς για σήμερα, την Ανατολική και Δυτική Αττική, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Ικαρία, τη Σάμο, τη Χίο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

Κατοικίες απειλούσε πυρκαγιά που ξέσπασε χτες, στις 9 το βράδυ, στην Πλάκα (θέση Μαρμαράδικο) Κερατέας. Την ίδια περίπου ώρα ξέσπασε πυρκαγιά και σε δασική έκταση στο Δασκαλιό Κερατέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ