Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2006
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σύσκεψη προετοιμασίας της λαϊκής κινητοποίησης

Αύριο, στις 7 μ.μ. στον 1ο όροφο του ΕΚΘ

Από την περσινή κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων στη ΔΕΘ

ΛΕΠΙΔΗΣ

Από την περσινή κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων στη ΔΕΘ
Στη μάχη για την επιτυχία της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης, που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των ΕΒΕ, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, έχουν μπει οι ταξικές δυνάμεις. Αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών που οργανώνει το ΠΑΜΕ με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς, στις συνοικίες και τα χωριά, προκειμένου το κάλεσμα αντίστασης να φτάσει παντού, σε κάθε εργάτη και εργάτρια, σε κάθε αγρότη και αγρότισσα, σε κάθε νέο της πόλης και της υπαίθρου. Σε πολλές από τις περιοδείες που προγραμματίζουν οι ταξικές δυνάμεις για το επόμενο διάστημα θα συμμετέχουν και οι αγωνιστές υποψήφιοι των ψηφοδελτίων που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και η Κομμουνιστική Ανανέωση.

Σήμερα στελέχη του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν στις 7.30 π.μ στα ΕΛΤΑ Καλαμαριάς, στις 8.30 π.μ. στον ΟΤΕ Καλαμαριάς και στις 12 μ. σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Κάλεσμα της ΔΑΣ

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμο Θεσσαλονίκης και σε όλους τους ΟΤΑ η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως ενιαία πρέπει να είναι η απάντηση όλων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, απέναντι στην πολιτική που χτυπά τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις για να εξυπηρετήσει την κερδοφορία του κεφαλαίου. Μια πολιτική που υλοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της ΚΕΔΚΕ (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ), και τη στήριξη των συμβιβασμένων πλειοψηφιών σε ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ. «Δεν αρκεί πλέον η αγανάκτηση», σημειώνει η ΔΑΣ και καλεί «με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ που απαντά στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες να δυναμώσουμε το ταξικό κίνημα, τη λαϊκή αντεπίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ