Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναγκαία τα έργα υποδομής

Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Η ερήμωση της υπαίθρου, οι αιτίες του προβλήματος και οι προτάσεις της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΕΑΣ), ήταν από τα βασικά ζητήματα που συζήτησε με τους κατοίκους της Μελιβοίας Αγιάς, όπου περιόδευσε, ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας με τον αγωνιστικό συνδυασμό.

«Τα χωριά ερημώνουν - τόνισε ο Μπ. Μπακούλας - και πρέπει να υπάρξει σχέδιο παραγωγικής ανάπτυξης με έργα υποδομής για τον γεωργικό τομέα, τα δάση, την αλιεία καθώς και τον τουρισμό». Και υπογράμμισε την ανάγκη κινητοποίησης του λαού και των φορέων για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα την ανάγκη να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή μίας άλλης πολιτικής από αυτήν που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που οδηγεί στην ερήμωση της υπαίθρου και στην απαξίωση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.

Καταλήγοντας ο Μπ. Μπακούλας είπε: «Αυτή η κατάσταση επιβάλλει μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που να αγωνίζεται και να διεκδικεί. Η ΝΕΑΣ υπόσχεται να συνεχίσει τον αγώνα μαζί με το λαό και τους φορείς του και στη νέα τετραετία για την προώθηση των λαϊκών αιτημάτων. Αυτό το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια αυτής της τετραετίας και θα συνεχίσει με την ίδια αντίληψη και πρακτική. Μοναδικό κριτήριο είναι τα πραγματικά συμφέροντα των κατοίκων του νομού μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ