Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Οι σημερινές εκδηλώσεις

Τρεις ακόμα πόλεις φιλοξενούν σήμερα εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»:

  • Κομοτηνή, στην παλιά Νομική, στις 6 μ.μ. Η σημερινή δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει κουβανέζικο πάρτι, βιβλιοπαρουσίαση του «Ο άνθρωπος, αυτός ο γίγας», παράσταση «Καραγκιόζη», συναυλίες. Θα μιλήσει ο Νίκος Φακιρίδης, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Ροδόπης.
  • Κοζάνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Σκάρκας. Επίσης, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, θεατρικό σκετς με τον Γ. Κοντορίκο, λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Ν. Τσάμπουρα.
  • Αρτα, στο Κάστρο, στις 8.30 μ.μ. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χτες και ολοκληρώνονται σήμερα, με συναυλίες ερασιτεχνικών σχημάτων, εκθέσεις και συζήτηση με θέμα «Δημοτικές εκλογές και νεολαία». Στο πάνελ συμμετέχουν οι: Ευάγγελος Χαρακλιάς, υποψήφιος νομάρχης Αρτας της ΝΑΣ, Γιώργος Βαΐτσης, υποψήφιος δήμαρχος της «Αριστερής Συμπαράταξης», Μαριάνα Αντρεά, νομαρχιακός Σύμβουλος και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Γρηγόρης Καραγιάννης, γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ.
  • Πύργος, στις 8.30, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γιάννης Γιάνναρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Αργος, στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με της ΔΑΣ, Χρήστος Καλογερόπουλος, και ο Χρήστος Γιάνναρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βασίλης Καραντζίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος της ΔΑΣ Γιώργος Μούλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ