Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
«Ανυπόταχτη επιλογή με το ΚΚΕ για την ανατροπή»

Στις 13, 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη, οι εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα κορυφωθούν στην Αθήνα, στο γνώριμο τα τελευταία χρόνια χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της φοιτητικής εστίας Ιλισίων, εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, στις 9.15 μ.μ., θα μιλήσει στο Φεστιβάλ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Το πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ξεδιπλωθεί φέτος σε τρεις μεγάλες εξέδρες, δυο θεατρικές σκηνές και δεκάδες θεματικούς χώρους, που κάθε ένας από αυτούς θα ζωντανεύει από τις συζητήσεις και τη συμμετοχή του κόσμου, αλλά θα φιλοξενεί και δραστηριότητες, συζητήσεις, σκετς και παιχνίδια, που έχουν ετοιμάσει ειδικά για το Φεστιβάλ οι Οργανώσεις και οι Επιτροπές του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σήμερα παρουσιάζουμε το πρόγραμμα μερικών από τους ιδιαίτερους χώρους του Φεστιβάλ. Χώρους που οι νέοι (κάθε ηλικίας...) θα δώσουν τα ραντεβού τους για να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τους αγώνες του λαού και της νεολαίας στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Αντίστοιχα πλούσιο και ενδιαφέρον θα είναι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, οι εκδηλώσεις γίνονται στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη στις 9.45 μ.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και στις 10 μ.μ. ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ