Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε 17 πόλεις την ερχόμενη βδομάδα!

Στη Λάρισα, την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτέμβρη το Φεστιβάλ ταξιδεύει σε θεσσαλικές πρωτεύουσες. Στη Λάρισα, το κεντρικό διήμερο των εκδηλώσεων θα γίνει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Κορυφαία στιγμή του Φεστιβάλ αποτελεί η συζήτηση που θα έχουν την ευκαιρία ν' αναπτύξουν με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, οι χιλιάδες νέοι, εργαζόμενοι και όσοι δώσουν το «παρών» τους την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη, στις 8.45 μ.μ. στο χώρο της κεντρικής εξέδρας. Επίσης, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Β. Τασούλας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα βρουν, για μια ακόμα φορά, έκφραση δεκάδες ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα, θεατρικές και πολιτιστικές ομάδες. Θα συμμετέχουν με συναυλίες, μεταξύ των άλλων, ο Παντελής Θαλασσινός, τα «Fanky Φίλτρα» και με λαϊκό γλέντι ο Λάκης Χαλκιάς. Επίσης, θα προβληθούν ταινίες, θα γίνουν μουσικά και οπτικά αφιερώματα, εκθέσεις και αθλητικές δραστηριότητες και στο χώρο θα υπάρχουν βιβλιοπωλείο και διεθνοχωριό.

Τις ίδιες μέρες, το 32ο Φεστιβάλ θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα (στο Πάρκο Ματσόπουλου) και στην Καρδίτσα (στο Αθλητικό Πάρκο).

Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ κορυφώνονται ακόμα, σε μια σειρά μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 8/9: Χαλκίδα, Σπάρτη.

Παρασκευή 8 και Σάββατο 9/9: Πάτρα, Καλαμάτα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Χανιά, Μυτιλήνη, Λαμία.

Σάββατο 9/9: Ρόδος, Λιβαδειά.

Σάββατο 9 και Κυριακή 10/9: Ρέθυμνο, Ναύπλιο.

Κυριακή 10/9: Καστοριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ