Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΣΕΑ ΕΒΕ
Σε πανεξόρμηση για το συλλαλητήριο του Σαββάτου

Στο εμπορικό κέντρο «Κόσμος» περιόδευσε χτες κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αγάπιο Σαχίνη

Από τη χτεσινή εξόρμηση στο «Κόσμος» με τον Αγάπιο Σαχίνη
Από τη χτεσινή εξόρμηση στο «Κόσμος» με τον Αγάπιο Σαχίνη
Να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο των ταξικών δυνάμεων στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους και να το μετατρέψουν σε μια παλλαϊκή κινητοποίηση αντίστασης στην ανελέητη επίθεση που δέχονται σε κάθε πτυχή της ζωής τους, καλούν τους εργαζόμενους τα στελέχη του ΠΑΜΕ μέσα από τις περιοδείες που πραγματοποιούν καθημερινά. Στο μεταξύ, από χτες, ακόμη πιο μαζικά μπήκαν και οι ΕΒΕ στη μάχη για την επιτυχία της κινητοποίησης. Μέσα από σύσκεψη που πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία της ΣΕΑ ΕΒΕ, σχεδίασαν την κλιμάκωση της εξόρμησής τους σε όλους τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους.

Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, το πρωί του Σαββάτου στελέχη του ΠΑΜΕ μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα» Αγάπιο Σαχίνη, περιόδευσαν στο εμπορικό κέντρο «Κόσμος». Ο Αγάπιος Σαχίνης κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και δήλωσε αισιόδοξος ότι το συλλαλητήριο που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ «θα είναι ένα μαζικό συλλαλητήριο, θα είναι πραγματικά η φωνή του λαού. Μια φωνή αντίστασης και μια φωνή απόρριψης αυτού που βιώνουμε καθημερινά στους τόπους εργασίας, στους τόπους δημιουργίας στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στη γειτονία. Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ο μοναδικός τρόπος να απαντήσουμε και σαν πόλη και σαν χώρα είναι ο δρόμος της αντίστασης. Είναι ο δρόμος της μαζικής απάντησης στη βαρβαρότητα που βιώνουμε».

Τέλος, σχολιάζοντας την προσπάθεια των υπεύθυνων του εμπορικού κέντρου να εμποδίσουν αρχικά την εξόρμηση στους χώρους, ο Α. Σαχίνης ξεκαθάρισε ότι αυτές οι προσπάθειες θα σπάνε στην πράξη κάτω από τη μαζική παρέμβαση των ίδιων των εργαζομένων που αγωνίζονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ