Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ψήφος για δήμο διεκδικητικό

Δηλώσεις του υποψήφιου Δημάρχου με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Νίκου Κουλούρη

Τα στελέχη και τα μέλη του συνδυασμού «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Κουλούρη, διεκδικώντας στο δεύτερο γύρο τη Δημαρχία στη Λευκίμμη Κέρκυρας, εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ενημέρωση των δημοτών ώστε να ολοκληρωθεί η νίκη. Ο υποψήφιος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλους αγωνιστές, στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 26,5% έναντι 23% του συνδυασμού που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στο β΄ γύρο.

Ετσι, με αισιοδοξία και πίστη στη νίκη, οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι φίλοι του αγωνιστικού συνδυασμού με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κουλούρη, με καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις απευθύνουν κάλεσμα στήριξης του αγωνιστικού συνδυασμού για δημοτική αρχή που θα ενεργοποιείται και θα είναι αρωγός της διεκδίκησης των σοβαρών και οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο χώρο κατοικίας.

Η αποχέτευση και η ύδρευση, ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός ταλανίζουν τους δημότες της Λευκίμμης. Η ανεργία που σαρώνει, η ανασφάλεια και αβεβαιότητα της νεολαίας για το αύριο, το μαζικό ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών και η παραπέρα συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής, σκιαγραφούν τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής «γαλαζοπράσινης» πολιτικής και των τοπικών εκπροσώπων τους και στο Δήμο της Λευκίμμης. Ενώ, σε μια περιοχή που βασική πηγή εισοδήματος αποτελεί ο τουρισμός, η μείωση της τουριστικής σεζόν και του εισοδήματος των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και πλήττει τους μικροϊδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, τους ξενοδοχοϋπάλληλους και το σύνολο των δικαιωμάτων τους.

Σε αυτά τα ζητήματα και πολλά άλλα, που απορρέουν από την αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού και αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, τα χαμηλά μεροκάματα και τις συντάξεις πείνας, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και Παιδείας, ο συνδυασμός της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» στη Λευκίμμη καλεί τους δημότες να εκλέξουν τον αγωνιστικό συνδυασμό σε πρώτη δύναμη την Κυριακή. Κι αυτό για να γίνει ο δήμος μετερίζι αγώνα για τη διεκδίκηση λύσης στα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κόντρα στις επιδιώξεις της παράταξης του ΠΑΣΟΚ που σπέρνει συγχύσεις και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκράτησης των εργαζομένων που δουλεύουν στο δήμο με δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις, κάνοντας λόγο για απολύσεις των εργαζομένων σε περίπτωση που εκλεγεί η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση»!

Οπως καταγγέλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κουλούρης τα παραπάνω αποτελούν ωμή προσπάθεια συκοφάντησης και τρομοκράτησης. Ενώ είναι γνωστό πως ο συνδυασμός παλεύει για πλήρη απασχόληση των εργαζομένων και όχι για μερική εργασία, μερική ασφάλιση και μερική ζωή και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί και για τους εργαζόμενους στο Δήμο Λευκιμμαίων με την εκλογή του στο τιμόνι του δήμου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ψηφίστε τους αγωνιστικούς συνδυασμούς (2006-10-14 00:00:00.0)
Σκληρές εκλογικές μάχες (2002-10-22 00:00:00.0)
Πρόγραμμα για τους δημότες κόντρα στα μεγαλοσυμφέροντα (2002-09-13 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων (2002-05-14 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων (2002-04-25 00:00:00.0)
Βάρος στη διεκδίκηση (1998-04-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ