Πέμπτη 25 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Με την πεποίθηση ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο που θα εκφράσει τη μαχητική, διεκδικητική αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δημοτικές κινήσεις «Δημοτική Πρωτοβουλία» και «Δημοτική Συμπαράταξη Νέας Σμύρνης» συγκρότησαν κοινό συνδυασμό, τη «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», που θα διεκδικήσει το δήμο. Σήμερα Πέμπτη 25 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συνδυασμός θα ανακηρύξει τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις εκλογές.

  • ΧΑΝΙΑ

Κλιμάκιο της Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας Χανίων, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Παπαντωνάκη, θα παρουσιάσει τη διακήρυξη για τις δημοτικές εκλογές σήμερα Πέμπτη 25 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σπλάντζιας.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - θέσεις και προτάσεις της κίνησης», διοργανώνει το Σάββατο 27 Απρίλη η Δημοτική Κίνηση «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αγάπιο Σαχίνη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους 4), στις 7.30 μ.μ.

Θα μιλήσουν ο Φαίδων Καλοτεράκης υπεύθυνος της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΙΘΑΚΗ», ο Παναγιώτης Γεωργάκας υπεύθυνος του Προγράμματος Απεξάρτησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Μπουτάρης.

  • ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Συγκέντρωση πραγματοποιεί το Σάββατο 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Λουτρακίου - Περαχώρας, όπου θα ανακηρυχτεί ο υποψήφιος δήμαρχος, θα γίνει ο απολογισμός δράσης και θα παρουσιαστούν οι θέσεις της παράταξης.

  • ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Tov υποψήφιο δήμαρχο θα ανακοινώσει την Κυριακή 28 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Κορίνθου. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η εκλογική διακήρυξη της Κίνησης.

  • ΠΕΥΚΗ

Η Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 28 Απρίλη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελίνα Μερκούρη του Ηλιακού Χωριού, όπου θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ