Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ανεμος αλλαγών

«Λίφτινγκ»  στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προανήγγειλε  και επίσημα χτες ο Τουμπάκοβιτς

Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς
Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς
Ανεμος αλλαγών πνέει για τα καλά στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό επιβεβαιώθηκε χτες και από επίσημα χείλη, αυτά του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο και επίσημα πλέον για τις αλλαγές που θα γίνουν στο «δικέφαλο» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Δεκέμβρη. Αλλωστε ήταν κοινό μυστικό ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα γίνουν σημαντικές αλλαγές αφού η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για το αντίθετο.

Ετσι, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» προανήγγειλε χτες το γεγονός χωρίς όμως να διευκρινίσει ονόματα παικτών που θα έρθουν ή θα φύγουν.

«Δε θα πω ονόματα, αλλά θέλω να ξέρετε ότι δε θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Εχω σκεφθεί και εξακολουθώ να σκέφτομαι τους παίκτες που χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσω να διαλέξω όσους περισσότερους μπορώ. Παράλληλα, έχω αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί που θα φύγουν. Περιμένετε και θα δείτε...», τόνισε ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο από το Γενάρη η ΑΕΚ να έχει περίσσευμα σε επιθετικούς αν αποκτηθούν και οι Κωνσταντίνου, Χούτος και με δεδομένη την απόφαση του Νικολαΐδη να μείνει στην ομάδα, δε φαίνεται να στενοχωρεί τον Σέρβο τεχνικό. «Οταν μια ομάδα έχει πολλούς και καλούς παίκτες αυτό κάθε άλλο παρά πρόβλημα αποτελεί. Και ο Κωνσταντίνου και ο Χούτος είναι πολύ καλοί παίκτες. Δε θα μείνει τίποτα στη μέση. Θα φέρουμε αυτούς που θέλουμε όταν τους θέλουμε. Αν έχει ποιότητα στην επίθεση είναι θετικό για την ομάδα». Πάντως ο «Τούμπα» δε φάνηκε να συμφωνεί με τα σενάρια που θέλουν τον συμπατριώτη του Μπιέκοβιτς να είναι αυτός που θα φύγει εάν μάλιστα αποκτηθούν και οι δυο καινούριοι επιθετικοί. «Μην κάνετε λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο. Το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν είναι θέμα τακτικής».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να φύγει το καλοκαίρι ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς έδειξε να είναι αισιόδοξος για το μέλλον του στην Ενωση. «Πιστεύω στον εαυτό μου και δεν έχω κόμπλεξ με το έργο μου», δήλωσε ο τεχνικός του «δικεφάλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ