Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Θρίαμβος για Αρη, Περιστέρι

Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Κόρατς πήραν χτες το Περιστέρι, που επικράτησε της Νήαρ Ηστ, και ο Αρης της Σουνέρ, με 66-63 και 87-71 αντίστοιχα.

Στο Αλεξάνδρειο ο Αρης κατάφερε να χαμογελάσει μόλις στο τελευταίο λεπτό, όταν πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν για να καλύψει την ήττα του με 10 πόντους στο πρώτο παιχνίδι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μπορεί η ελληνική ομάδα να είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι Βέλγοι κατάφερναν να κρατάνε το σκορ στα επίπεδα που ήθελαν. Περίπου τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Αρης έφθασε τη διαφορά στους 10 πόντους για τρίτη φορά στο παιχνίδι (72-62) και με κορυφαίους τους Λιαδέλη (29π) αλλά και τον Σιγάλα (23π) άρχισε να την αυξάνει. Η ψυχραιμία του τελευταίου από τη γραμμή των βολών έδωσε στον Αρη τη νίκη - πρόκριση. Εκτός των δύο, από τον Αρη ξεχώρισε ακόμα και ο Μυριούνης που πέτυχε 23 πόντους.

Στο Περιστέρι η τοπική ομάδα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της επί της Νήαρ Ηστ «φορτσάροντας» στην επανάληψη, όπου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων. Μετά από ένα ισορροπημένο Α` μέρος (37-37) όπου οι Καισαριανιώτες πάλεψαν να ανατρέψουν τα προγνωστικά, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άρχισε να παίρνει το... πάνω χέρι. Κορυφαίος για τους Περιστεριώτες ήταν ο Φορντ με 24 πόντους καθώς και οι Τσαρτσαρής (11π) και Παπαμακάριος (10π). Από τη Νήαρ Ηστ ξεχώρισαν οι Πανταζόπουλος (23), Γκίμπερτ (13).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ