Σε μια μικρή κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και τη σοκολάτα, σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν μια μάζα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε ανακατεύοντας τα καρύδια ψιλοκομμένα, τις σταφίδες και τις νιφάδες καλαμποκιού. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Οταν κρυώσει, το πλάθουμε σε μικρές μπουκίτσες και τις τοποθετούμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστείου ή σε μικρά κομμάτια αλουμινόχαρτο. Ας τις απολαύσουμε χωρίς να το παρακάνουμε!