Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Στην προχτεσινή εκπομπή του, ο Ευαγγελάτος δεχόταν και τηλέφωνα ατόμων που ήθελαν να κάνουν καταγγελίες για όργια. Τηλεθεατής (τα στοιχεία του στη διάθεση της στήλης) προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ευαγγελάτο την ώρα της εκπομπής, αλλά δεν τα κατάφερε. Η καταγγελία του συνίστατο στο εξής:

«Η καταγγελία μου κύριε Ευαγγελάτο αφορά εσάς τον ίδιο. Είστε ένας αλήτης της δημοσιογραφίας. Αυτή τη στιγμή έχετε μετατρέψει ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα απέραντο τσοντάδικο. Η νοσηρότητα των περιστατικών που μεταδίδεται δεν μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με την προσωπική σας νοσηρότητα και εξαχρείωση. Μέχρι τώρα για το παντεσπάνι σας, εσείς και όμοιοί σας, έχετε κατασυκοφαντήσει τους πάντες. Σήμερα φτάσατε στο σημείο να κρεμάτε και τα παιδιά μας από τα τσιγκέλια μιας τηλεθέασης που στάζει νεανικό αίμα, μεγαλοδημοσιογραφικό ψέμα και πρόστυχο σπέρμα. Φτου σας κύριε Ευαγγελάτο»!

Ο τηλεθεατής, όπως είπαμε, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον «Αντέννα». Η καταγγελία του δε βγήκε ποτέ στον αέρα. Την επόμενη φορά, ίσως, πιάσει τη γραμμή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ