Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟΛΑΙΑ
Χυδαιότητες με ... αποδείξεις

«Σεξ, βία και σπέρμα». Αυτό ήταν το τρίπτυχο της άθλιας εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου «Αποδείξεις», που μεταδόθηκε προχτές από τον ΑΝΤΕΝΝΑ και ξεπέρασε κάθε όριο «βιασμού» της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ανθρώπινου πόνου. Αυτό που είδαν μεγάλοι και μικροί δεν ήταν τίποτα άλλο από μια πορνο-εκπομπή. Ο Ν. Ευαγγελάτος άδραξε την ευκαιρία, με αφορμή το βιασμό της 16χρονης μαθήτριας, να προβάλει βιντεοσκοπημένο πορνό, με μαθητές και μαθήτριες που επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια. Λες και απευθυνόταν σε ηδονοβλεψίες παρουσίαζε ολόκληρα τα βίντεο με όλες τις «καυτές» σκηνές τις οποίες συμπλήρωναν και απείρου κάλλους σεξουαλικού περιεχομένου λέξεις. Στο ακροατήριο μάλιστα δε δίστασε να έχει καλεσμένους μαθητές για να σχολιάσουν τα όσα χυδαία και αισχρά περιείχαν οι πορνο-βιντεοσκοπήσεις. Οι υπεύθυνοι του σταθμού (μεταξύ των οποίων βέβαια και ο Ν. Ευαγγελάτος) κυνηγούσαν τις «τουαλέτες» της τηλεθέασης. Σε ολόκληρη την πορνο-εκπομπή συμμετείχαν χωρίς αιδώ ο υφυπουργός Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλος και οι βουλευτές Γιάννος Παπαντωνίου του ΠΑΣΟΚ, Σ. Κεδίκογλου της ΝΔ.

Ο τηλεοπτικός «βιασμός», όμως, ήταν διάχυτος τις τελευταίες μέρες στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, που διέθεταν όλο το χρόνο τους «αποκλειστικά» στη 16χρονη μαθήτρια. Τα πρώτα «πλάνα» μάλιστα από τις βιντεοσκοπήσεις είχαν μεταδοθεί από δελτία ειδήσεων.

  • Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τον τρόπο που παρουσίασαν την υπόθεση της 16χρονης μαθήτριας έχει καλέσει τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών ANTENNA, MEGA, ALPHA και ALTER στην έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Οι εκπρόσωποι του ΑΝΤΕΝΝΑ έχουν κληθεί και για την εκπομπή «Αποδείξεις».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ