Σάββατο 4 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εξω από το Ραδιοτηλεοπτικό...
Εξω από το Ραδιοτηλεοπτικό...
Αφιερωμένο στα κανάλια...

«Μάθημα αξιοπρέπειας» έδωσαν οι μαθητές και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Φτάνοντας έξω από το κτίριό του κι ενώ αυτό βρισκόταν «υπό την προστασία» των ΜΑΤ, μαθητές ανέβηκαν στις σκαλωσιές του κτιρίου και κρέμασαν ένα μεγάλο πανό, που έγραφε: «Εμείς κρατάμε την ουσία και ονειρευόμαστε».

Μόλις αναρτήθηκε το πανό, ήρθε και η «αφιέρωση»: «Σε αυτούς που επιτρέπουν στα κανάλια να μας φλομώνουν στην μπούρδα και τη βλακεία, στην τσόντα και τα τηλεοπτικά δικαστήρια... Στα κανάλια, που, από τη μια, μας θεωρούν υποκινούμενους και, από την άλλη, μας στήνουν στον τοίχο ως σύγχρονους εγκληματίες... Στα κανάλια, που, την περίοδο των αγώνων μας, μας έχουν ονοματίσει με διάφορους κοσμητικούς χαρακτηρισμούς...».

Κι επειδή τη μαυρίλα μόνο το χιούμορ μπορεί να την αντιμετωπίσει, αμέσως μετά δεκάδες μαθητές πήγαν στους ρεπόρτερ των καναλιών που κυνηγάνε αυτές τις μέρες «πονηρά» βίντεο και προσφέρθηκαν να τους δώσουν τζάμπα τα πλάνα που είχαν τραβήξει με τα κινητά τους από τη δυναμική παρέμβαση στο ΕΣΡ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ