Σάββατο 5 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αγόρασε από τη γειτονιά της

Η Ενωση απέκτησε τον Κεφαλά από τον Απόλλωνα. Ξεκαθαρίζει με Μανωλά

Στη... δοκιμασμένη αγορά της Ριζούπολης "χτύπησε" και πάλι η ΑΕΚ. Μετά τον Μ. Τροχανά που είχε εξασφαλίσει τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο νέος πρόεδρος Αλέξης Κούγιας πραγματοποίησε την πρώτη μεταγραφή επί δικιάς του προεδρίας. Χτες η Ενωση με... συνοπτικές διαδικασίες πήρε την υπογραφή του Βαγγέλη Κεφαλά αντί 55 εκατομμυρίων για τριετές συμβόλαιο. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και ασφαλώς η μεταπήδησή του στην κυπελλούχο Ελλάδας είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια. Καλύτερα να μιλήσω στο γήπεδο", ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη μετά την οριστική συμφωνία που επήλθε με το Νίκο Στράτο. Η... όρεξη των παραγόντων της ΑΕΚ άνοιξε για τα καλά. Μετά τον Κεφαλά, ένας άλλος παίκτης της ελαφράς ταξιαρχίας είναι στα υπόψη. Πρόκειται για τον Θοδωρή Αλέξη, που επίσης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία: "Μιλάω με την ΑΕΚ, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Σήμερα θα ξέρω οριστικά πού θα πάω".

Στο μεταξύ ο Α. Κούγιας αναμένεται εντός των ημερών να έχει συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Ο πρόεδρος θα ζητήσει από τον έμπειρο παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του για έναν ακόμη χρόνο ή να αναλάβει θέση στο προπονητικό τιμ. Από τη μεριά του ο Μανωλάς αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Κούγια να μην επιστρέψει για οποιοδήποτε λόγο ο Μ. Τροχανάς στα "κοινά" της ομάδας.

Ποσό 50 εκατομμυρίων δραχμών μοιράστηκαν χτες οι παίκτης της ΑΕΚ. Τη μερίδα του λέοντα (20 εκατ. δρχ.) πήρε ο νεοαποκτηθείς Γκρέταρσον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ