Πέμπτη 10 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΑντιΝΑΤΟική εξόρμηση ενημέρωσης

Σε χαλεπούς καιρούς οι αγωνιστές της ειρήνης επιμένουν να μην "το βάζουν κάτω". Ετσι, προχτές, μέλη της Επιτροπής Ειρήνης ξεχύθηκαν στις γειτονίες της Κοκκινιάς ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Παμπειραϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, σε μια πανεξόρμηση ενημέρωσης του λαού για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, για την επερχόμενη διεύρυνσή του προς Ανατολάς και τους κινδύνους που αυτή κρύβει για τους λαούς της Ευρώπης.

Αφού χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες, με το υλικό τους στα χέρια και τον καθάριο και ανθρώπινο λόγο τους απευθύνθηκαν, σε πρώτη δόση σε τέσσερις χιλιάδες συμπολίτες τους. Τους κάλεσαν κατ' αρχήν να είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στα επιτελεία των εμπόρων του πολέμου και του θανάτου, να είναι ανήσυχοι και σε ετοιμότητα για διαρκή αγώνα, γιατί μόνο έτσι μπορούν να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους.

Η εξόρμηση αυτή ήταν μια ευκαιρία ζωντανής επαφής με το λαό, που οπωσδήποτε, όπως έλεγαν οι αγωνιστές της ειρήνης, θα έχει συνέχεια, μιας και αποτελεί όρο ζωής για το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ