Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνταξιούχοι κατά Παπαϊωάννου

Την έντονη διαμαρτυρία του προς την κυβέρνηση και την καταδίκη του για τον υπουργό Εργασίας για την επαίσχυντη επίθεση που εξαπέλυσε ενάντια των συνταξιούχων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΓΑ και Επικουρικών Ταμείων Ν. Μαγνησίας.

Οπως επισημαίνει, οι συνταξιούχοι σήμερα βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης, εξαιτίας των εξοντωτικών μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει και την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος, με τη χρεοκοπία των Ταμείων, "αφού τα αποθεματικά τους τα χάρισαν στους βιομηχάνους".

Ο σύλλογος καλεί, τέλος, σε συντονισμό δράσης συνταξιούχους και εργαζόμενους, "ώστε να διαφυλαχτεί ο χαρακτήρας της δημόσιας υποχρεωτικής ασφάλισης, με βάση πάντα την τριμερή χρηματοδότηση".

Τον υπουργό Εργασίας για την επίθεση που εξαπέλυσε ενάντια στους συνταξιούχους όλης της χώρας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του και το Σωματείο Συνταξιούχων Μετάλλου Πειραιά - ο "ΗΦΑΙΣΤΟΣ".

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "οι σημερινοί συνταξιούχοι είναι αυτοί που έχτισαν το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης, αφού με τον ιδρώτα και το αίμα μιας ολόκληρης ζωής, στήριζαν με τις εισφορές τους τα Ταμεία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ