Τετάρτη 3 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα προγράμματα της Εργατικής Εστίας. Από τις 9 Γενάρη, η διανομή των εισιτηρίων Κοινωνικού Τουρισμού (σελίδα 16).

ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ χτες και από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας το αίτημα για αποφυλάκιση του Χριστ. Μαρίνου. Λίγο αργότερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά διέταξε την αναγκαστική σίτισή του, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο από τη δίμηνη απεργία πείνας (σελίδα 18).

ΠΡΟΤΑΣΗ απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων στην πολύκροτη υπόθεση του μεγάλου "ριφιφί", στην Τράπεζα Εργασίας, προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας από τον εισαγγελέα (σελίδα 18).

"ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ" η κυβέρνηση αποφάσισε την αύξηση από 9.000 στις 20.000 δραχμές των παραβόλων για τις άδειες οδήγησης, ενώ μεθοδεύει και αυξήσεις των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες (σελίδα 19).

ΜΕ ΜΠΑΖΑ,σκόνη και συνεργεία, θα υποδεχτούν τους πελάτες τους την περίοδο των εκπτώσεων οι έμποροι της οδού Ερμού, καθώς στις 8 του μήνα αρχίζουν οι εργασίες για την πεζοδρόμησή της (σελίδα 19).

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου, στις 28 Δεκέμβρη, η δημοτική αρχή έφερε προς συζήτηση 167 θέματα, που στην πλειοψηφία τους αφορούν τη διαχείριση πολλών εκατομμυρίων δραχμών! (σελίδα 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ