Σάββατο 13 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
Μήνυση κατά του ΟΑΣΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. -

Μήνυση κατά του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ), κατέθεσε ο Δήμος Συκεών, φέρνοντας έτσι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη τη Διοίκηση του Οργανισμού που πεισματικά αρνείται να προχωρήσει στην πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού ώστε να μπει τέρμα στην πολύμηνη ταλαιπωρία των δημοτών όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Συκεών μηνύει τον ΟΑΣΘ για παρακώλυση της αστικής συγκοινωνίας, παρεμπόδιση της απρόσκοπτης μεταφοράς των δημοτών, αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων και καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και σωστής τήρησης των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Στις γραμμές 26 και 28 που εξυπηρετούν το δήμο έχει γίνει περικοπή τεσσάρων λεωφορείων, ενώ αρκετές φορές αλλάζουν τα δρομολόγια για να εξυπηρετηθούν άλλες περιοχές. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τις πολύωρες καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν πως η Διοίκηση εμμ μένει στην αδιαλλαξία της για καθαρά ρουσφετολογικούς σκοπούς, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα που έχει η διατήρηση αυτής της κατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ