Τρίτη 16 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

INTERNATIONAL LIFE: Εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν για το 1995 τα Αμοιβαία Κεφάλαια της ασφαλιστικής "International Life", σύμφωνα με τα στοιχεία της Alpha Trust και της Ιονικής Τράπεζας. Ετσι, το Σταθερό Αμοιβαίο της εταιρίας κατατάχθηκε πρώτο ανάμεσα στα Αμοιβαία Κεφάλαια των ασφαλιστικών εταιριών, με μεταβολή καθαρής τιμής μεριδίου από 1/1/95 μέχρι 31/12/95 18,39%, που το κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων σε απόδοση Α/Κ σταθερού εισοδήματος.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (1): Με ποσοστό 50% της συνολικής δαπάνης και μέχρι του ποσού των 5 εκατ. δρχ., θα επιχορηγούνται οι δραστηριότητες προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων που διεξάγονται από επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις εξαγωγές ελληνικών ειδών στο εξωτερικό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων. Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, είναι η προς επιχορήγηση επιχείρηση να απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους και να έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον 100 εκατ. δρχ. Με τελευταία μέρα υποβολής δηλώσεων την 31/1/1996, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Ειδικό σεμινάριο για την αναλυτική λογιστική της εκμετάλλευσης θα πραγματοποιήσει στις 17 - 18 και 19 Γενάρη 1996 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών. Για πληροφορίες τηλ. 38.35.093.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ(2): Συνάντηση μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών και Ρώσων αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/1/1996 με πρωτοβουλία του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Στη σχετική ημερίδα θα συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες στους τομείς του εξαγωγικού εμπορίου και των επενδύσεων.

ΕΘΝΙΚΗ: Με ποικιλία θεμάτων για τραπεζικές εργασίες, αλλά και ευρύτερα πολιτιστικά συμβάντα, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "Η τράπεζα" που εκδίδεται από την Εθνική Τράπεζα για το προσωπικό της.

SCOPLIFE:Η τελευταία για το 1995 συνάντηση των συντονιστών πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρίας διεξήχθη στα μέσα Δεκέμβρη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παραγωγικά αποτελέσματα της χρονιάς, που συνοδεύτηκαν και από την παρουσίαση στατιστικών στοιχείων, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 1996 για όλο το δίκτυο πωλήσεων.

ΦΕΚ: Σε διακανονισμό των υποχρεώσεών του προς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Αγροτική Τράπεζα, προβαίνει το ελληνικό δημόσιο μέσω της έκδοσης νέων τοκομεριδίων, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1092, 29/12/1995, Τ. Β. Τα πρακτικά της 2ης Συνόδου Μεικτής Ελληνο-Ινδικής Επιτροπής οικονομικής, επιστημονικής και τεχνικής συνεργασίας εγκρίνονται με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης στο ΦΕΚ 267, 29/12/1995, Τ. Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ