Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Σχετικά ευνοϊκό

Το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ '96

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ελιγμούς και "σκακιστικές" κινήσεις, οι εκπρόσωποι των πέντε ομάδων (Ελλάδα, Κροατία, Δανία, Σλοβενία, Βοσνία), που αποτελούν τον 1ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ '98, οριστικοποίησαν χτες τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το πέρας του '96 θα γνωρίζει κατά μεγάλο ποσοστό αν και πόσες ελπίδες έχει να καταλάβει μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στη Γαλλία.

Οι οκτώ ημερομηνίες που η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί είναι: 24/4/96 Ελλάδα - Σλοβενία, 1/9 Ελλάδα - Βοσνία, 9/10 Δανία - Ελλάδα, 10/11 Κροατία - Ελλάδα, 2/4/97 Βοσνία - Ελλάδα, 30/4 Ελλάδα - Κροατία, 6/9 Σλοβενία - Ελλάδα, 11/10 Ελλάδα - Δανία.

Οπως φαίνεται από το πρόγραμμα Οκτώβρη - Νοέμβρη του 1996 παίζονται πολλά, αν όχι όλα, αφού η Εθνική αντιμετωπίζει τους βασικούς διεκδικητές στην έδρα τους. Βέβαια, το ότι θα παίξουμε διαδοχικά με Δανία, Κροατία σαφέστατα δεν είναι θετικό ούτε και το επιθυμητό.

Μια από τις βασικότερες επιδιώξεις, που τελικά έγινε αποδεκτή, της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν να μην αγωνιστεί Ιούνη - Αύγουστο που οι παίχτες ως γνωστόν δεν είναι στην καλύτερή τους φόρμα.

Εκτίμηση των μελών της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι πως το πρόγραμμα είναι σχετικά ευνοϊκό. Βέβαια, όλα θα κριθούν στο γήπεδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ