Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Λιάνης, τέλος

Πρώτο φαβορί για το υφυπουργείο Αθλητισμού ο Ανδρ. Φούρας

"Καιρός να πάω στη Φλώρινα, όπου με έχει ανάγκη ο τόπος μου". Μ' αυτή τη δήλωση ο Γ. Λιάνης, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο ίδιος δεν είχε χτες αυταπάτες για την τύχη του, καθώς είχε εκφραστεί χτες ανοιχτά κατά του Κ. Σημίτη, τον οποίο και δήλωσε ανοιχτά ότι δεν είχε ψηφίσει. Ο Γ. Λιάνης φεύγοντας από τη Βουλή είπε: "Πάω στο υφυπουργείο να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω. Καιρός είναι να έρθουν νέοι άνθρωποι να εργαστούν".

Πρώτο φαβορί για τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού είναι ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Φούρας, δεδηλωμένος "Σημιτικός". Ο Φούρας, που είναι γραμματέας της Επιτροπής Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκε τα πυρά του Γ. Λιάνη στην τελευταία συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Ερωτηματικά υπάρχουν και για την παραμονή του Γ. Βασιλακόπουλου στη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού. Ο Βασιλακόπουλος που ήταν προσκείμενος στον Τσοχατζόπουλο συνέπλευσε με τον Ανδρ. Φούρα στην κόντρα του με τον Γ. Λιάνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ