Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
"Πνιγμένος" στα χρέη

Συνέντευξη του Θ. Αθανασούλη, νέου προέδρου του ΤΑΚ

"Δεν μπορείς να έχεις προϋπολογισμό Πανιωνίου και έξοδα Ρεάλ Μαδρίτης". Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Πανιώνιος, Θ. Αθανασούλης, έσπασε τη σιωπή και έδωσε τη δική του ερμηνεία στα όσα εκτός αγωνιστικών χώρων συμβαίνουν τελευταία στη Ν. Σμύρνη. Το πρώτο που έκανε, ήταν να διαχωρίσει τη θέση του από τους ερασιτέχνες παράγοντες του συλλόγου, χρεώνοντάς τους οικονομικά ανοίγματα και έναν προϋπολογισμό "προϊόν αβάσταχτης ελαφρότητας".

"Δε θέλω να είμαι αντιπρόσωπος μιας υπερχρεωμένης ομάδας. Με την οκταετή σύμβαση που υπέγραψα, ανέλαβα όλες τις υποχρεώσεις μετά τις 25 Νοεμβρίου καθώς και συγκεκριμένα χρέη του παρελθόντος, ύψους 250 εκατ. δρχ. Σε διάστημα 20 ημερών συγκεντρώθηκαν επιπλέον χρέη 80 εκατομμύρια, ενώ η πρώτη διαπίστωση ήταν ότι τα έξοδα βάδιζαν συνεχώς προς τα πάνω και τα έσοδα προς τα κάτω.

Αν επιμείνω σε αποχώρηση, ο Πανιώνιος την επομένη θα βρεθεί στο χάος. Θα συνεχίσω να καλύπτω τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και παράλληλα θα ανοίξω ένα τεφτέρι για τα χρέη του ερασιτέχνη. Αν δεν υπάρξει διάλογος ώστε να βρεθεί λύση, θα δοθεί στη Δικαιοσύνη, καθώς το άνοιγμα αναμένεται να φτάσει τα 250 - 300 εκατ. δρχ. ", τόνισε ο Θ. Αθανασούλης.

Ο πρόεδρος του ΤΑΚ αναφέρθηκε και στο θέμα του Φ. Χριστοδούλου. "Η επιστροφή του δεν είναι θέμα Ιβκοβιτς, αλλά διοίκησης. Θέμα Ιβκοβιτς είναι η χρησιμοποίησή του ή όχι. Χωρίς να ευθύνεται ο προπονητής, το καλοκαίρι έγιναν ολέθρια λάθη. Εχεις το καλύτερο τεσσάρι στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Στάνκοβιτς (Χριστοδούλου), ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα (Καράγκουτης), αγοράζεις τεσσάρι (Πάσπαλιε) και στο τέλος μένεις χωρίς πεντάρι. Αν είχαμε ένα σέντερ, θα μιλούσαμε με διαφορετικές προϋποθέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη", κατέληξε. Ισχύει πάντως η πρόταση ανανέωσης συμβολαίου του Ιβκοβιτς, ενώ το συμβόλαιο του Χριστοδούλου θα παραταθεί για διάστημα αντίστοιχο με αυτό που είχε διακοπεί.

Γ. Γ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ