Τρίτη 23 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σεμινάριο για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων

Σεμινάριο με θέμα "Η συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων" διοργανώνει στις 6-7-8 Φλεβάρη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) στο ξενοδοχείο "Νοβοτέλ".

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΛ, το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως στους προϊσταμένους, τα στελέχη και τους υπαλλήλους των λογιστηρίων των ΑΕ, των ΕΠΕ και των λοιπών επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, τους οικονομικούς υπαλλήλους, τους λογιστές, ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και τους ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου έχουν περιληφθεί μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα θέματα: Οι πρόσφατες φορολογικές αλλαγές, ποιοι λογαριασμοί του Λογιστικού Σχεδίου θεωρούνται υποχρεωτικοί, τι αλλάζει στις εκπτώσεις του τέλους της χρήσεως, φορολόγηση με τα αντικειμενικά κριτήρια των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, δηλώσεις εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων κλπ.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και φοροτέχνες. Οι ενδιαφερόμενοι, που θα θελήσουν να έχουν περισσότερες πληροφορίες, θα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΟΛ, Κάνιγγος 27.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ