Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επικροτούν την κατάργηση του υπουργείου Τουρισμού

Ικανοποιημένη, δηλώνει η ηγεσία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την κατάργηση του υπουργείου Τουρισμού και τη συγχώνευσή του στο υπερυπουργείο "Ανάπτυξης". Αυτό προκύπτει από χτεσινή ανακοίνωση του ΣΕΤΕ, η ηγεσία του οποίου χαιρετίζει την επιλογή του νέου πρωθυπουργού Κ. Σημίτη να επιλέξει την Β. Παπανδρέου στο τιμόνι του 3 σε 1 νέου υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι "εκσυγχρονιστές" του ΣΕΤΕ, εκτός από τη χαρά τους για την τοποθέτηση του πρωτοκλασάτου - όπως την χαρακτηρίζουν - στελέχους του ΠΑΣΟΚ ως υπουργού Ανάπτυξης, επικροτούν και την ενσωμάτωση του υπουργείου Τουρισμού με τα λοιπά παραγωγικά υπουργεία.Οι εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ διατυπώνουν την άποψη πως με τη συγχώνευση των 3 υπουργείων σε 1 ενδυναμώνει και υποβοηθά την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη, ωθώντας σε ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

"Τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και απαιτούν συντονισμό ενεργειών από πολλά συναρμόδια υπουργεία", υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο ΣΕΤΕ στην ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ