Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Οπως στο εργαστήριο"

Σχέδια σε μολύβι, παστέλ και άλλα υλικά, δοκίμια, χαρακτικά, προπλάσματα(...), περιλαμβάνει η έκθεση με τίτλο: "Οπως στο εργαστήριο",που φιλοξενείται στην οδό Δροσοπούλου 133, στην Κυψέλη. Τα εκθέματα, είτε στιγμές σύλληψης μιας αρχικής ιδέας, μετέπειτα μορφές εξέλιξης, ή και τελικές δημιουργίες, αποκαλύπτουν την πολυμορφία της έκφρασης και του εικαστικού ύφους. Η έκθεση έχει ως στόχο της να εξοικειώσει τον επισκέπτη με τη διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας, έτσι ώστε να μπει το αυθεντικό έργο στην καθημερινή ζωή.

Στη νέα φάση της έκθεσης, παρουσιάζουν έργα τους οι: Χαράλαμπος Δαραδήμος, Λίτσα Μουρτζούκου, Ταγιάρ Ερέν, Εφη Μάνου, Μιχάλης Παπαδάκης.Η έκθεση λειτουργεί μόνο Σάββατα και Κυριακές από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στον ίδιο χώρο, κάθε Πέμπτη γίνονται συγκεντρώσεις - συζητήσεις, όπου οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν και αναλύουν τη δουλιά τους και αναφέρονται σε ζητήματα της θεωρίας της τέχνης. Στις 22 Μάη (9μ.μ.) ο γλύπτης Χαράλαμπος Δαραδήμος θα μιλήσει για τη δουλιά του. Θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ