Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Αρτ - Αθήνα '97"

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης,διοργανώνει και πραγματοποιεί την Αρτ Αθήνα - Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης.Πυρήνας της εικαστικής παρέμβασης είναι η εκθεσιακή παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 14 Οκτώβρη στο Εκθεσιακό Κέντρο της Λεωφόρου Κηφισίας.Φέτος υπολογίζεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 45 αίθουσες τέχνης από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρώπης, με επέκταση του χώρου και στο 3ο επίπεδο του Κέντρου, καλύπτοντας έτσι 4.500 m2 περίπου.

Ο δεύτερος τομέας, που σαν στόχο έχει μια πιο ολοκληρωμένη γνωριμία με το εικαστικό γίγνεσθαι των διεθνών κέντρων τέχνης, φέτος αναφέρεται στη σύγχρονη βρετανική τέχνη. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή με το Κέντρο Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης,το οποίο θα τη φιλοξενήσει στη συνέχεια στο Ρέθυμνο. Η έκθεση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί από 10/10 έως 9/11 στο Γκάζι.

Το τρίτο σκέλος των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συμπόσιο εργασίας με θέμα "Αναζήτηση ενός μοντέλου για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στον 20ό αιώνα".Θα πραγματοποιηθεί στις 11/10 στο νέο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Ιντερκοντινένταλ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ