Παρασκευή 6 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πάνε στην παράταση...

Για ένα μήνα παρατάθηκαν οι μεταγραφές. Στασιμότητα μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι

Μέχρι τις 25 Ιουλίου θα μπορούν οι ομάδες μπάσκετ να πουλάνε και να αγοράζουν παίκτες. Μέχρι τότε παρέτεινε τη μεταγραφική περίοδο ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρ. Φούρας, μετά από αίτημα της ΕΣΑΚ, της ΕΟΚ και του ΠΣΑΤ. Προπονητές και παράγοντες, μπορούν πλέον με περισσότερη ηρεμία και προσοχή να κάνουν τις κινήσεις τους. Ισως αυτός είναι κι ο λόγος της στασιμότητας που παρουσιάζεται στα μεταγραφικά θέματα. Ο Ολυμπιακός προκειμένου να κατοχυρώσει στην ελληνική αγορά τους Σιγάλα, Νάκιτς, Μπακατσιά, κατέθεσε τα συμβόλαιά τους στην ΕΣΑΚ και περιμένει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του ο Ρίβερς, σίγουρος ότι δεν πρόκειται να βρει ομάδα στην Ευρώπη που θα του προσφέρει τα 2,5 εκατ. δολ. που ζητάει.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί εναγωνίως προπονητή. Τα ονόματα όλο και λιγοστεύουν καθώς ο Ζ. Ομπράντοβιτς συμφώνησε με την Μπενετόν Τρεβίζο και οι Σάκοτα, Σούμποτιτς, κάθε ώρα που περνάει ανεβάζουν τις μετοχές τους στην υπόθεση διαδοχής του Μάλκοβιτς. Οι "πράσινοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γερμανού Αλεξάντερ Κουλ (22 - 2.18) που αγωνίζεται σε πανεπιστημιακή ομάδα των ΗΠΑ, ενώ χώρισαν οριστικά οι δρόμοι τους με τον Νικόλα που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα και τον Αμίτσι που συζητάει με την Τιμσίστεμ Μπολόνια.

  • Ο Μάκης Δενδρινός ανέλαβε την ευθύνη να βγάλει τον Πανιώνιο από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε ως παίκτης και προπονητής.
  • Το Ηράκλειο απέκτησε... εν μια νυκτί δύο πλέι μέικερ. Ο Τζον Κόρφας και ο νεαρός Χρ. Χαρίσης του Αρίωνα, συμφώνησαν να... κατηφορίσουν στην Κρήτη. Γ. Γ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ