Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ
Μαθαίνει τους αντιπάλους της

Γίνεται αύριο η κλήρωση για τα τελικά του Ευρωβόλεϊ ανδρών

Τους αντιπάλους της στα τελικά του Ευρωβόλεϊ '97 θα μάθει αύριο η Εθνική ομάδα των ανδρών. Στο Μπρνο της Τσεχίας γίνεται η κλήρωση για τους δύο ομίλους των τελικών. Στην κληρωτίδα θα μπουν 12 ομάδες. Οι πέντε που πήραν την πρόκριση από το Ευρωβόλεϊ της Αθήνας, που είναι Ιταλία, Ολλανδία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία και Ρωσία. Οι πέντε που πήραν την πρώτη θέση στους αντίστοιχους προκριματικούς ομίλους και είναι Ελλάδα, Γαλλία, Σλοβακία, Ουκρανία και Τσεχία. Τέλος, δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον όμιλο - ρεπεσάζ όπου παίρνουν μέρος οι δεύτερες των προκριματικών ομίλων και είναι: Φιλανδία, Πορτογαλία, Γερμανία, Βέλγιο, Πολωνία. Οι αγώνες του ομίλου - ρεπεσάζ θα γίνουν στα μέσα Ιουλίου. Στην Τσεχία για την κλήρωση του Ευρωβόλεϊ '97 βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Στ. Καζάζης.

  • Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών της Σουηδίας θα είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 1998, που θα γίνει στην Αθήνα 20 - 22 Δεκεμβρίου. Το σουηδικό συγκρότημα πήρε την πρώτη θέση στον Α' προπροκριματικό όμιλο, αφού στον τελευταίο αγώνα του, που έγινε στο Φάλκοπινγκ, νίκησε 3 - 0 το αντίστοιχο της Δανίας (15 - 6, 15 - 7, 15 - 1).

Ετσι στο J προκριματικό όμιλο της Αθήνας θα λάβουν μέρος οι Εθνικές ομάδες των Ελλάδας, Γιουγκοσλαβίας, Σουηδίας και η 2η του Β' προπροκριματικού ομίλου (Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία), οι αγώνες του οποίου θα γίνουν 27 - 29 Ιουνίου στη Λιλ της Γαλλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ