Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Η πρώτη μεταγραφή

Ο Γ. Καλλιτζάκης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αντί 180 εκατ. δρχ.

Στις επερχόμενες μάχες σ' Ελλάδα και Ευρώπη η ΑΕΚ θα 'χει έναν "Νίντζα" στις τάξεις της, αφού χτες πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή. Ο Γ. Καλιτζάκης υπέγραψε χτες συμβόλαιο συνεργασίας και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει το δικέφαλο στο στήθος. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ κατάφερε να καλύψει την προκαταβολή των 20 εκατ. δρχ. που είχε ζητήσει ο διεθνής αμυντικός και έτσι όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Ο Καλλιτζάκης θα εισπράξει περίπου 180 εκατ. δρχ. και αν η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα επιπλέον μπόνους 15 εκατ. δρχ. Ο Παναθηναϊκός απ' την πλευρά του θα εισπράξει 20 εκατ. αφού στο συμβόλαιο με τον Καλλιτζάκη υπήρχε όρος για ανταλλάγματα.

"Εφυγα από μια μεγάλη ομάδα και πάω σε μια άλλη. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, δηλαδή πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη. Παθιάζομαι με το ποδόσφαιρο. Το ίδιο πάθος που είχα στον Παναθηναϊκό θα δείξω και στην ΑΕΚ" τόνισε ο παίχτης. Ο Μ. Τροχανάς μ' ανακοίνωση του γνωστοποιεί την οριστικοποίηση της μεταγραφής, επισημαίνοντας ότι έγινε "με προσωπική και οικονομική παρέμβαση δική μου και ουδενός άλλου"... Επίσης με την ευκαιρία εξαπέλυσε μια ακόμα επίθεση κατά πάντων...

Οριστικό ρουμανικό όχι

Στο μεταξύ, χτες, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας απέρριψε οριστικά το αίτημα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ανχελ Ιορντανέσκου να εργαστεί παράλληλα με την Εθνική ομάδα της χώρας και στην ΑΕΚ.

"Το συμβόλαιο του Ιορντανέσκου μαζί μας έχει διάρκεια μέχρι το Δεκέμβριο του 1997. Θα πρέπει να προπονεί την Εθνική ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και δεν μπορεί να είναι παράλληλα και στην ΑΕΚ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας, Κρίστιαν Μπιβολάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ