Σάββατο 28 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρεμιέρα με χαμόγελα

Στο Ρέντη χτες η πρώτη των ερυθρολεύκων. Ο Τάσος Μητρόπουλος έκλεψε την παράσταση

Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε χτες η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους παίκτες που ήρθαν και στις δηλώσεις του κράτησε όπως πάντα χαμηλούς τόνους: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και θα γίνει ακόμη καλύτερος. Την περσινή χρονιά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, όμως φέτος με λιγότερο άγχος θα παρουσιαστούμε δυνατότεροι". Σε ερώτηση για τα μετεγγραφικά ο Ντούσκο απάντησε: "Ως τώρα από την εγχώρια αγορά πήραμε αυτό που θέλαμε. Οσον αφορά κάποιον ξένο ακόμη έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα αποφασίσουμε ανάλογα". Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν έκρυψε το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Τσάρτα: "Μας ενδιαφέρει η περίπτωση του Τσάρτα. Θα τα πούμε με τον παίκτη τις προσεχείς μέρες. Ομως πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή".

Κύριο πρόσωπο αναμφίβολα ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος που φανερά συγκινημένος δήλωσε: "Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ευχαριστώ τους κ. κ Μπάγεβιτς και Κόκκαλη που με φέρανε και πάλι στο σπίτι μου. Γύρισα για να τελειώσω την καριέρα μου".

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης είπε: "Είναι μια σημαδιακή μέρα για μένα. Ηρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Η τιμή είναι μεγάλη και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ".

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους θα συνεχιστεί μέχρι της 7 Ιούλη. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Μόναχο όπου και θα γίνει το κύριο στάδιο της προετοιμασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ