Σάββατο 28 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ζητείται ελπίς...

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει η ΑΕΚ, μια μέρα μετά την επισημοποίηση του "ναυαγίου" στην πώληση των μετοχών. Οι υποχρεώσεις... τρέχουν (τη Δευτέρα πρέπει να καταβληθούν 200 εκατ. δρχ.) και διοικητικοί παράγοντες παραδέχονται ότι τα οικονομικά του SόΕ δεν έχουν και μεγάλη αντοχή... Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να δώσει πειστική απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι.. Η αναταραχή είναι έντονη και τα σενάρια, επί παντός επιστητού, ήδη φούντωσαν.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο κ. Φιλίππου, που παρακολουθούσε τις εξελίξεις, από Δευτέρα θα επαναδραστηριοποιηθεί, ενώ ονόματα και άλλων παραγόντων παρελαύνουν συνεχώς. Ενα απ' αυτά, του γνωστού και μη εξαιρετέου Στρ. Γιδόπουλου. Ο τρεις αποχωρήσας αλλά πάντα παραμένων παράγοντας δε διαψεύδει νέα επιστροφή του. Κάποιες πληροφορίες όμως τον θέλουν να θέτει σκληρούς όρους, για να δώσει σωσίβιο (ακόμα μια φορά) στον Τροχανά.

Απ' την άλλη, στελέχη της ΑΕΚ και του SόΕ ψάχνουν να βρουν τι έγινε "στο παρά ένα" όπως αναφέρουν. Υποστηρίζουν πως κάτι συνέβη την Τετάρτη και δε δέχονται ως εξήγηση την απαγόρευση, από την ΟΥΕΦΑ, συνιδιοκτησίας. Πάντως, τους πραγματικούς λόγους δε θα τους μάθουμε ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αγγλοι επικαλούνται το απόρρητο της συνεδρίασης και δεν πρόκειται ν' αναφερθούν σε λεπτομέρειες...

Στόχος των διοικούντων της ΑΕΚ παραμένει, όπως υποστηρίζουν, η πώληση, αν υπάρξει σοβαρή πρόταση, αλλά ως τότε "είν' όλα μαύρα", όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.

Γ. ΚΑΝΤΖ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ