Παρασκευή 1 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αδειάζουν τα ράφια στο ΜΙΝΙΟΝ

Τη θέλησή τους να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν δυναμικά την οποιαδήποτε εξέλιξη σε βάρος τους και σε βάρος του καταστήματος, διατράνωσαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι του ΜΙΝΙΟΝ,σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μέσα στην επιχείρηση.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την εντεινόμενη έλλειψη εμπορευμάτων,που οδηγεί σε άδεια ράφια και που δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες για το μέλλον της επιχείρησης, αφού παράλληλα καθυστερείται και η πληρωμή των προμηθευτών της! Η κατάσταση αυτή εντείνει τις φήμες για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Λ. Ισαϊάδης κλήθηκε από τους εργαζόμενους να εξηγήσει την κατάσταση και αυτός τους κάλεσε να μην έχουν κανένα... άγχος και να διατηρήσουν εργασιακή "ειρήνη". Προσπαθώντας να καθησυχάσει τα "πνεύματα", είπε ότι θα έρθει εμπόρευμα και ότι η εξάντληση των αποθεμάτων είναι θεμιτή.

Η πρόεδρος του σωματείου Κάτια Νικολάου δήλωσε στο "Ρ": "Δεν έχουμε πειστεί. Είμαστε καθημερινά σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Μας ενδιαφέρει να μην υπάρξει ούτε μια μείωση θέσης εργασίας και καμία περικοπή των δικαιωμάτων μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ