Παρασκευή 1 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Με την αξέχαστη αγωνίστρια ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ,συνεργαστήκαμε στην περίοδο της Κατοχής στην απόδραση των κομμουνιστών από το Χαϊδάρι και έκτοτε συνδεθήκαμε με αλληλοεκτίμηση ως το θάνατό της.

Λυπούμαι που είμαι μακριά και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην κηδεία της. Εκφράζω στην οικογένειά της τα θερμά μου συλλυπητήρια και αντί για λουλούδια στον τάφο της προσφέρω στο κόμμα μας, που τόσο αγάπησε ως το τέλος της ζωής της, 10.000 δρχ.

Γιώργος Φωτιάδης

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστριών ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ και ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίες ως την τελευταία τους πνοή αγωνίστηκαν αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Βασίλης και Γεωργία Γιανναράκου

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ,ΤΑΚΗ ΦΙΤΣΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΒΙΔΑΛΗ, ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης από Βάγια Αίγινας πρόσφερε 6.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΓΑΛΗ, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του πρόσφεραν 10.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη".

* * *

λ9

Στη μνήμη του αγαπημένου μας δασκάλου ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΛΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και ανάπηρου της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος επί 55 χρόνια αγωνίστηκε για τα ιδανικά της ειρήνης και του σοσιαλισμού, τα μέλη της ΚΟΒ Νεάπολης της οποίας ήταν μέλος, πρόσφεραν στο ΚΚΕ 11.000 δρχ.

  • Επίσης στη μνήμη του Ντίνου Καπέλλα, η οικογενειακή φίλη Ασπασία Ανδριανοπούλου πρόσφερε στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε, 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

* * *

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ,αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, έμεινε ως το τέλος της ζωής του αταλάντευτος αγωνιστής για τα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού.

Στις 27 Ιούλη συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατό του.

Στη μνήμη του, η οικογένεια Κυριαζέλου πρόσφερε στην ΚΟΒ Ελευσίνας 30.000 δρχ.

* * *

λ9

Στη μνήμη του πατέρα μας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΛΟΥΚΑ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Γαρυφαλιά Ιωάν. Τριάντη και Μαριάνθη Σερ. Βλάχου

* * *

λ9

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ,προσφέρουμε στη μνήμη του 15.000 δρχ. στη ΝΕ Κιλκίς και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η σύζυγός του Φανή Ιακωβίδη

Τα παιδιά του Σόνια, Θανάσης, Γιάννης

* * *

λ9

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, μέλους του ΚΚΕ, η γυναίκα του πρόσφερε 5.000 δρχ. στη ΝΕ Σερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ