Παρασκευή 1 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Δανιήλ βγάζει τον κορμό της ενδεκάδας

Στην Ιταλία συνεχίζουν από σήμερα την προετοιμασία τους οι "πράσινοι"

"Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο, με σοβαρότητα και αγωνιστική διάθεση. Μέσα από τη δουλιά οι παίχτες πρέπει ν' αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία του νικητή. Η ανανέωση δε μας βγάζει από τους στόχους. Ο ΠΑΟ στοχεύει πάντα στην κορυφή". Αυτά μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού", σύμφωνα με τα λεγόμενα του Β. Δανιήλ. Ο τεχνικός των "πρασίνων", που σήμερα αναχωρούν για την Ιταλία, όπου θα δώσουν αρκετά δυνατά φιλικά, μίλησε χτες σε συνέντευξη Τύπου για πολλά πράγματα.

"Από τις 7 Ιουλίου που άρχισε η προετοιμασία προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε με προσεγμένη δουλιά και μεθοδικότητα κλίμα εμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας στην ομάδα. Οι παίχτες ακολούθησαν υποδειγματικά και με διάθεση το επίπονο πρόγραμμα. Στην Ιταλία αρχίζει ένας νέος κύκλος προετοιμασίας. Βασικός μας στόχος δεν είναι η δημιουργία εντυπώσεων, αλλά η εξαγωγή συμπερασμάτων ώστε να βρω τον ιδανικό κορμό για την 11άδα".

Ο Β. Δανιήλ επισήμανε ότι αυτή δε θα είναι απαραίτητα μόνιμη και πρόσθεσε πως η προετοιμασία θα συνεχιστεί με την επιστροφή γιατί: "Η ευαίσθητη αυτή χρονική περίοδος παίζει σημαντικό ρόλο για σταθερή πορεία". Παραδέχτηκε ότι είναι αρνητική η απουσία κάποιων παιχτών και τόνισε ότι είναι νωρίς να γίνει λόγος για συστήματα: "δεν κερδίζουν αυτά αλλά οι ομάδες που δουλεύουν με σύστημα, συνέπεια και μεθοδικότητα. Ενας προπονητής βγάζει συμπεράσματα για τους παίχτες του και ανάλογα χρησιμοποιεί το σύστημα".

Ο καταξιωμένος τεχνικός αποκάλυψε πως σκοπεύει να δημιουργήσει νέους στόπερ απ' το υπάρχον υλικό και δήλωσε ικανοποιημένος από τις μετεγγραφές. Εξέφρασε την πίστη του ότι ο Σαραβάκος θα δείξει συν τω χρόνω ότι μπορεί να προσφέρει και αναφερόμενος στη δική του επιστροφή, υπογράμμισε ότι "κανείς δεν μπορεί να ζει με το παρελθόν και τις επιτυχίες. Για μένα άνοιξε νέο κεφάλαιο που σκοπεύω να είναι επιτυχημένο. Αυτό προϋποθέτει μεγάλη προσπάθεια, επαγρύπνηση, πολλή δουλιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ