Σάββατο 4 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
"Δεν έφυγα ακόμα"

Ο Σουλεϊμάνογλου διαψεύδει ότι θα σταματήσει την ενεργό δράση

"Τα δημοσιεύματα δεν είναι η τελική μου απόφαση". Αυτό δήλωσε χτες στο τουρκικό πρακτορείο "Ανατόλια" ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου σχετικά με τα γραφόμενα στην εφημερίδα "Μιλιέτ", σύμφωνα με την οποία αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο κορυφαίος αρσιβαρίστας στις μικρές κατηγορίες παραδέχτηκε ότι "πολλές φορές σκέφτηκα να φύγω. Θέλω να σταματήσω βρισκόμενος στην κορυφή", διευκρίνισε όμως πως δεν έχει καταλήξει αν αυτό θα συμβεί τώρα ή αργότερα. Κατά τη "Μιλιέτ" ο Σουλεϊμάνογλου είχε δηλώσει: "Είμαι 30 χρόνων. Αρκετά. Βάζω τέλος στην αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν μπορώ να περιμένω άλλα 4 χρόνια τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ".

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, μέσω των πρακτορείων. Οταν έγινε γνωστή στην Ελλάδα, τρεις άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολύ καλά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χρ. Ιακώβου και οι συναθλητές του Γ. Τζελίλης, Β. Λεωνίδης, σχολίασαν: "Κρίμα. Είναι μεγάλος αθλητής και αποτελούσε κίνητρο για τους υπόλοιπους. Ο συναγωνισμός μαζί του βοηθούσε. Θέλαμε να συνεχίσει, ώστε να τον κερδίσουμε".

Φαίνεται πως η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί, αφού ο "Ηρακλής τσέπης" δεν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, όπως ο ίδιος διευκρίνισε. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς την ιδιαίτερη προτίμησή του στα χρήματα και τη δόξα, τότε πιθανότερη εκδοχή πρέπει να θεωρείται η συνέχιση της μεγάλης καριέρας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ