Σάββατο 4 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
Οριακό παιχνίδι

Κρίνεται η υπόθεση "Ευρώπη" για Κτησιφώντα και Ολυμπιακό στην Παιανία

Με τη 13η αγωνιστική ανοίγει ο καινούριος χρόνος στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 και τα προβλήματα φαίνεται να ακολουθούν το άθλημα του βόλεϊ και στο κατώφλι του νέου χρόνου. Αναστάτωση προκάλεσε η απεργία των διαιτητών που οδήγησε την ομοσπονδία να ορίσει μόνη της διαιτητές από την επαρχία, οι οποίοι δε συμμετέχουν στην απεργία.

Στον αγωνιστικό τομέα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Παιανία, όπου οι δυο Ευρωπαίοι, Κτησιφών και Ολυμπιακός, κοντράρονται στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς λίγο πριν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Το παιχνίδι αποτελεί σημαντικό κριτήριο και για τις δυο ομάδες, αφού η νίκη θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την έξοδο στην Ευρώπη που διεκδικούν και οι δυο ομάδες.

Παράλληλα, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν τους αγώνες τους για τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μια μονομαχία δυο συμπολιτών περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική του 1997, αφού ο πρωτοπόρος Αρης αντιμετωπίζει το συμπολίτη του ΠΑΟΚ, ενώ δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα στη διατήρηση της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ορεστιάδα - Ηρακλής (Νάουσα, λόγω τιμωρίας του Ηρακλή, 18.15), ΠΑΟΚ - Αρης (Μίκρα, 19.00), Εθνικός - Εσπερος (Αλεξανδρούπολη, 19.00), Κτησιφών - Ολυμπιακός (18.30, ζωντανά στιγμιότυπα ΕΤ-1), Μίλων - ΑΕΚ (Μίλωνα, 16.00), Φιλία - Παναθηναϊκός (Δευτέρα, 18.15 απευθείας ΕΤ-1).

  • Για την Α1 γυναικών στο ντέρμπι των πρωτοπόρων τα Βριλήσσια πέτυχαν μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου με 3 - 1 σετ (15 - 10, 10 - 15, 15 - 11, 15 - 9).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ