Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Τα "μούσκεψαν" οι διαιτητές

"Μούσκεμα" τα έκαναν την περασμένη Κυριακή οι διαιτητές στα περισσότερα γήπεδα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Ασορτί με τον άσχημο καιρό ήταν οι "άρχοντες" και αναμφίβολα τα σημάδια για τη νέα χρονιά κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.

Ο Παναθηναϊκός στην Καστοριά με την ψυχή στο στόμα πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1, όμως οι Καστοριανοί έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για τη διαιτησία του Παπαδάκου που καταλόγισε "τραβηγμένο" πέναλτι σε... βουτιά του Γ. Χ. Γεωργιάδη. Ο πρόεδρος της μακεδονικής ομάδας Τσολάκης θέλησε να αποσύρει τους παίκτες, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο αγώνας τέλειωσε κανονικά. Ετσι το "τριφύλλι" παρέμεινε σε τροχιά τίτλου.

Η καλή πορεία του ΟΦΗ σταμάτησε στη Νεάπολη όπου ο Ιωνικός κέρδισε 3-2, ενώ και εδώ ο ρέφερι Καζναφέρης ήταν από μέτριος ως κακός...

Σε ένα επεισοδιακό ματς (4 αποβολές) στην Ξάνθη η Σκόντα και ο ΠΑΟΚ μοιράστηκαν βαθμούς και τέρματα 1-1.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλωνας με 2-0 στην Πάτρα. Πάντως η Παναχαϊκή φωνάζει για το μη καταλογισμό τριών πέναλτι από τον Ηλιάδη!

Τέλος, ο Εδεσσαϊκός, χωρίς τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο (απολύθηκε με... φαξ) πέτυχε ευρεία νίκη με 4-0 επί της Καλαμάτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ