Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Αξιοπρεπής ήττα

Η Αναγέννηση Αρτας με τη "σφεντόνα" του ερασιτεχνικού αθλητισμού, κλέβει την παράσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών κόντρα στα μεγαθήρια του επαγγελματισμού. Ετσι, το περασμένο Σάββατο στην Αρτα έχασε με 26-22 από τη Β. Βρέμης της Γερμανίας παρ' όλο που έπαιξε εκπληκτικά. Πάντως κολακευτικά ήταν τα λόγια που απέσπασαν οι Αρτινές από όλους όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο επόμενος αγώνας των πρωταθλητριών Ελλάδας είναι το Σάββατο στη Βουδαπέστη με τη Φερεντσβάρος.

Σε εξ αναβολής παιχνίδια της Α1 ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Φίλιππος - Δούκας 23-21, ΑΟ Δράμας - ΒΑΟ 26-26, Αρχέλαος - Βριλήσια 24-23, Φίλιππος - Βριλήσια 27-26, Δράμα - Δούκας 23-23. Αύριο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με τους αγώνες ΒΑΟ - Ν. Ελβετία και ΓΕ Βεροίας - Φίλιππος Β.

  • Ο αθλητικός δικαστής Α. Απέργης τιμώρησε τη ΓΕ Βεροίας με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών του γηπέδου της για την Α1 των ανδρών για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα Σχ. Ξυνή - ΓΕΒ. Και όλα αυτά παραμονές του τοπικού ντέρμπι με τον Φίλιππο, που τελικά θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο. Επίσης τιμωρήθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Καζαντζίδης, ο προπονητής Μάντζιος,καθώς και ο τερματοφύλακας Μίτογλου, όλοι για φραστικές επιθέσεις κατά των διαιτητών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ